Atma Asia Travel activiteiten

Op deze pagina kunt u al onze activiteiten bekijken.

Cultuur
Cultuur
(73)

Naast cultuurschatten zijn er vele, meer of minder bekende, culturele hoogtepunten. Ook deze bezienswaardigheden zijn zeker de moeite waard voor de geïnteresseerde reiziger. Ontdek een greep uit de culturele rijkdom die tijdens uw reis ontdekt kunnen worden.

Wandel- en Trektochten
Wandel- en Trektochten
(54)

Actief zijn in de indrukwekkende natuur, nergens aan hoeven denken, niets moeten maar alle tijd voor jezelf en je reisgenoten. Genieten van de overweldigende omgeving. Het ultieme reisgevoel! Wil jij dit ook ervaren, bekijk dan onze trektochten in het land van jouw keuze.

Fietsen en Mountainbiken
Fietsen en Mountainbiken
(26)

De natuur en de dorpen in onze bestemmingen vormen de ideale omgeving voor schitterende fiets- en mountainbike tochten, variërend in zwaarte en van 1 tot meerdere dagen. Stuk voor stuk fiets- en mountainbiketours die garant staan voor een onvergetelijke ervaring.

Festivals
Festivals
(13)

Een festival tijdens uw reis meemaken? In veel bestemmingen vinden jaarlijks meerdere kleurrijke festivals plaats. Het bijwonen van zo’n festival voegt iets extra’s aan je reis toe, een bijzondere ervaring die je nog lang in je herinnering zult bewaren.

Jungle Safari
Jungle Safari
(5)

Op zoek naar een unieke combinatie van avontuur en comfort? Een geweldige kans om tijdens uw reis van nabij met groot wild kennis te maken. Deze uitbundige flora en fauna kan verkend worden met een jeep, te voet en soms een kanotocht.

Paardrijden
Paardrijden
(3)

Eeuwenlang was het paard hét vervoermiddel voor de nomaden in centraal Azië. Maak schitterende tochten te paard. Paardrijden door een prachtig gebied vol unieke cultuur en adembenemende natuur. Tijdens je tocht de cultuur en natuur in je opnemen.

Homestay
Homestay
(9)

Een unieke ervaring opdoen tijdens je reis? Atma Asia Travel biedt je de unieke mogelijkheid om de lokale bevolking te ontmoeten en hun gastvrijheid te leren kennen door bij hen thuis te overnachten. Een uniek programma voor iedereen geïnteresseerd in de lokale cultuur.

Reizen met kinderen
Reizen met kinderen
(8)

Ontdek samen met je gezin nieuwe bestemmingen. Atma Asia Travel helpt avontuurlijke gezinnen graag met hun vakantie naar bijzondere bestemmingen. Met voldoende vrijheid, afwisseling en juist die activiteiten waarmee je het land echt samen beleeft.

Raften
Raften
(8)

De beste locaties ter wereld als het gaat om wildwatervaren (raften). De rivierkeuze wordt niet alleen bepaald door de klasse (van klasse 1 tot en met klasse 6) maar ook door de tijd die beschikbaar is. Van vriendelijke rivieren tot snelstromende watermassa’s.

Paragliden
Paragliden
(1)

Deze reizen worden georganiseerd voor ervaren paragliders die gebruik maken van eigen materiaal. Als men geen eigen materiaal en geen ervaring heeft is het ook mogelijk om een tandem vlucht te maken samen met een ervaren piloot. Een ervaring rijker die je niet snel vergeet.

Bergbeklimmen
Bergbeklimmen
(6)

De aarde aan je voeten. Steeds meer bergen krijgen de naam trekking peak toebedeeld en worden opengesteld voor beklimming zodat jij de gelegenheid krijgt weer een hoogtepunt aan je klimhistorie toe te voegen. Steeds meer kans om de wereld van grotere hoogte te bekijken.

Golf
Golf
(3)

Heel bijzonder is het beoefenen van je favoriete sport nabij het dak van de wereld. Golfen in onze bestemmingen een must voor de enthousiaste golfer en betekent een nieuwe ervaring die uitstijgt boven elke verwachting. Een kleine bal in een grootse omgeving.

Specials
Specials
(5)

Themareizen zijn speciale groepsreizen waarvan men het reisprogramma ook eventueel individueel kan boeken. U kunt voor uw reis het gehele reisprogramma van deze themareizen overnemen of een nieuwe reis samenstellen uit de bouwstenen die u op onze site kunt vinden.

Voorbeeldreizen
Voorbeeldreizen
(19)

Om u een aantal ideeën aan de hand te doen hebben wij voorbeeldreizen voor u samengesteld. U kunt voor uw reis het gehele reisprogramma van deze voorbeeldreizen overnemen of een gehele nieuwe reis samenstellen uit de bouwstenen die u elders op onze site kunt vinden.