Reisverhalen van onze klanten

Atma Asia Travel

Atma Asia Travel is gespecialiseerd in actieve en culturele reizen naar
Nepal, Tibet, Bhutan, Sikkim, Ladakh, Thailand, Noord-India, Cambodja en Kyrgyzstan.

Richard en Enny – Tibet
Wij hebben een grandioze reis door Tibet gehad die onze verwachtingen heeft overstegen. De gids was erg enthousiast en hulpvaardig.

Theo, Yvonne, Koos en Karine – Nepal
Wij hebben een fijne vakantie gehad. De trekking van Lukla naar Namche Bazaar en verder is ons zeer goed bevallen. Wij hebben ons schema iets gewijzigd in overleg met onze gids en zijn tot Pangboche gekomen. De dames hebben het ook prima naar hun zin gehad in de eerste week. Ons bezoek aan het Chitwan National Park was prima georganiseerd en wij hebben het er zeker naar ons zin gehad. ok de verdere tocht naar Lumbini, Tansen en Pokhara was prima georganiseerd. Er komt zeker een “volgende keer”. Bedankt voor het organiseren van de reis.

Carla – Nepal
Ik heb het erg naar mijn zin gehad, mede dank zij je goede invulling en inschatting van mijn wensen. De sfeer die je neerzette was vanaf het begin vertrouwen wekkend, vriendelijk en efficiënt, snelle reactie op mijn vragen erg prettig. In alle opzichten uitstekend. De agent was uitstekend. Ook de afhandeling mbt teruggave geld, omdat paard er dag 1 niet was, ging zonder problemen. Agent hield zich aan afspraken, opvang uit bus etc. zeer vriendelijk. Ook de gids Lhakpa heeft bijgedragen aan een heerlijke reis, wat een schatje! Hartelijk dank. Zal zeker reclame voor je maken (al gedaan trouwens) en weet je ook te vinden als ik weer eens een leuke reis wil maken. Warme groet, Carla.

Magda en Peter – Bhutan
We willen wel een en ander kwijt over onze Bhutan ervaringen, in één woord fantastisch. We hebben werkelijk een schitterende reis gehad, in een fantastisch mooi land met ongelooflijk vriendelijke mensen. Al die monniken met hun mobiele telefoons, daar word je stil van….. Naast onze prima gids hadden we te maken met een zeer hulpvaardige en sympathieke chauffeur.

Kim en Bas – Bhutan
De reis voldeed helemaal aan de verwachtingen. Alles was goed geregeld, overal waar we aankwamen stond weer iemand ons op te wachten en iedereen was prima op de hoogte van wat verder de bedoeling was. De mensen waren vriendelijke, de auto was prima, de gids en chauffeur (hij reed netjes en veilig en was ook altijd behulpzaam) deden alles om ons een fijne vakantie te bezorgen, we hebben heel veel opgestoken van alles wat de gids vertelde en we hebben heel veel mooie en interessante dingen gezien.

Cees – Nepal
Erg fijn hoe jullie mij persoonlijk hebben begeleid. Ga zo door!

Theo en Adriana – Sikkim
Wij zijn zeer te spreken over de vakmanschap waarmee onze reis was samen gesteld, bravo.

Jacques en Anna – Nepal
Feitelijk alleen maar hoogtepunten. De Durbar Squares in Kathmandu, Patan en Bhaktapur waren, evenals de vele andere hindoeïstische en boeddhistische heiligdommen, schitterend.  Teveel om op te noemen. Van de grote problemen en stakingen in Nepal hebben we maar weinig last gehad. De demonstraties die we regelmatig tegen kwamen verliepen rustig. De stakers die b.v. de winkelsluitingen afdwongen waren dreigend tegenover de winkeliers, maar niet tegenover ons. Natuurlijk ontweken we de probleemgebieden zoveel mogelijk. In Kathmandu hadden we al gauw een vaste chauffeur die ons veilig om de probleemgebieden heen loodste. Koshi Camp was zeker de moeite waard.  Voor vogel liefhebbers heel bijzonder. Ook hier weer zeer vriendelijke en behulpzame mensen en een buitengewoon goede kok. Voor ons was dit eenvoudige kamp, mede dank zij het mooie weer, een hoogtepunt.  Wij zij zeer tevreden, op alle fronten goed!!

Ria – Nepal
De hele reis was voor mij een hoogtepunt en alle elementen hebben op hun eigen manier een bijdrage geleverd aan het succes van deze reis. Wat betreft de gids: de kennis van de engelse taal was uitstekend, de uitspraak echter niet altijd even goed verstaanbaar maar ik wil hem absoluut warm aanbevelen, evenals de drager, ze waren een perfect koppel met een niet aflatende zorg en aandacht voor hun cliënt en voor 100% betrouwbaar. Nogmaals dank voor alles. Ik zal niet nalaten jullie reisorganisatie warm aan te bevelen bij potentiële gegadigden.

Gerard – Nepal
Een geweldige trekking gehad.

Ans en Jarig – Nepal
We genieten nog steeds na van de toch wel heel indrukwekkende weken in Nepal.

André – Nepal
Thanx, onvergetelijke tocht gemaakt, dank voor jullie hulp en verzorging. De service was uitstekend, plezierig en vertrouwd.

Atilla – Nepal
Ik heb een hele fijne vakantie gehad die me zeker bij zal blijven. Ik ga ook zeker nog een keer terug naar Nepal.

Chris en Johan – Nepal
Uitstekende service, alle afspraken werden nagekomen, transfers netjes op tijd en aanvullende informatie werd goed verstrekt. De reis voldeed volledig aan de verwachtingen. We hebben een topvakantie gehad.

Corinne en Rob – Nepal
We hebben een heerlijke vakantie gehad! Dit is een beetje late reactie maar we moesten weer even wennen aan Nederland, werk, regen en email. Hartelijk dank voor een mooie vakantie!

Winnie en Ronald – Nepal
Wij hebben het erg naar ons zin gehad (ook de dragers zoals je kunt zien op de foto). En nogmaals bedankt voor de goede service.

Niels en Sylvia – Bhutan
Vooraf hadden wij het idee onze droomreis te gaan maken. Achteraf blijkt dit nog zacht te zijn uitgedrukt. We hebben een onvergetelijke en fantastische vakantie gehad. Dit was de meest bijzondere reis die we ooit gemaakt hebben. Het land is verbijsterend. De cultuur is enorm aansprekend voor ons. Het landschap en de natuur is groener, stiller, authentieker dan waar ook. Het volk extreem aardig en positief. De accommodaties en het eten meer dan goed. Kortom, een reis om nooit te vergeten en om eigenlijk gewoon nog een keer te maken! We hebben veel foto’s gemaakt en gefilmd. We zijn extreem tevreden en zeer gelukkig met alles wat we hebben meegemaakt.

Hester en Erica – Nepal
We waren overdonderd door de kampeertocht, goed geregeld, je hoefde zelf niets te doen, alles werd verzorgd. We hadden minder luxe hotels verwacht dus dat pakte ook erg goed uit.

Piet en Judith – Nepal
Over het geheel genomen alles top in orde. We hadden weinig verwachtingen maar al onze ideeën zijn ruimschoots overtroffen. Werkelijk waar grote complimenten voor jullie service.

Judith en Arie – Bhutan
Deze rondreis is ons uitstekend bevallen. We hebben ons laten verrassen. Met de chauffeurs en gidsen konden we het niet beter treffen. Bedankt voor de goede organisatie.

Jeanet en Jet – Nepal
We hebben een geweldige vakantie gehad. Complimenten voor jullie website.

Judith en Michiel – Nepal
We hebben een fantastisch mooie trek gehad. Ook met Keshari en Mukti was het erg gezellig. Het was een onvergetelijke ervaring.