Atma Asia Travel bestemmingen

Op deze pagina kunt u al onze bestemmingen en diens activiteiten bekijken.

Nepal
Nepal

Nepal is nu een republiek maar ooit ontstaan uit vele kleine koninkrijken die in de loop van de tijd zijn samengesmolten. Het land bezit een kleurrijke cultuur en bevolking, schitterende landschappen en een klimaat dat varieert van subtropisch tot arctisch, met als parel in de kroon de 8848 meter hoge mount Everest.

Tadzjikistan
Tadzjikistan

Tadzjikistan is niet alleen een land met een adembenemende schoonheid maar ook met een rijke geschiedenis. Het is het land van bergen, rivieren en meren, dichte bossen en van het sneeuwluipaard. Meerdere oude beschavingen en religies hebben in Tadzjikistan een plek gehad en dit schitterende land was ooit een centraal punt in de zijde route.

Vietnam
Vietnam

Vietnam is een bijzonder land. Langgerekt met een lange kustlijn en verschillende culturen zoals de bergbevolking in het hoge noorden en de vissers in de Mekong Delta. Het is een land waar u kunt genieten van de uitbundige groene natuur, prachtige rotsformaties, kleurrijke grotten, een zeer oude en indrukwekkende cultuur en een vriendelijke lokale bevolking.

Tibet
Tibet

Een bezoek aan Tibet zal zeker een blijvende en diepe indruk achterlaten. De Tibetanen zijn een toegewijd en zeer vriendelijk volk en hun land, op een gemiddelde hoogte van 4000 meter, biedt schitterende kloosters, overweldigend zicht op de hoogste bergen ter wereld en legendarische pelgrimsroutes.

Bhutan
Bhutan

Dit kleine koninkrijk in het hart van de Himalaya is een land met majestueuze bergen, prachtige bossen en valleien en een vriendelijke bevolking. Na een bezoek aan deze magische wereld zullen de symbolen van het Mahayana boeddhisme voor altijd in het geheugen gegrift blijven.

Cambodja
Cambodja

Dankzij de schitterende tempels van Angkor is Cambodja bekend geworden als reisbestemming in Azië. Cambodja is een klein land met een grote ziel en heeft heel veel te bieden aan de avontuurlijke reiziger die op zoek is naar een authentieke cultuur en een ongerepte natuur.

Thailand
Thailand

De reis die Atma Asia Travel aanbiedt gaat met name naar één van de mooiste provincies van Thailand, Mae Hong Son. Het reisprogramma is opgezet in samenwerking met de lokale bevolking met respect voor de aanwezige cultuur en natuur. Deze stijl van reizen wordt ook wel “Community based tourism” genoemd.

Noord-India
Noord-India

India, een land van uitersten. Een indrukwekkende cultuur, vriendelijke bevolking, schitterende kleuren en een adembenemende en zeer diverse natuur. Je kunt er de mooiste culturele reizen maken maar ook wandelingen, trektochten, mountainbike tochten en jungle safari’s.

Sikkim
Sikkim

Komvormig en aan drie zijden omgeven door bergen tot 8000 m. wordt Sikkim ook wel Denzong genoemd, “vallei van de rijst”. Sikkim is zowel in cultureel als in natuurlijk opzicht een rijk land. In de bossen groeien meer dan 2900 plantensoorten en ook de vogel- en vlinderwereld is rijk vertegenwoordigd.

Ladakh
Ladakh

Ladakh wordt ook wel “klein Tibet” genoemd. Het landschap van Ladakh wordt begrensd door de twee machtigste bergketens ter wereld, de Himalaya en het Karakoram gebergte. Een woestijnachtig gebied met gekleurde door erosie gevormde rotspartijen en hier en daar een heldere groene oase.

Kyrgyzstan
Kyrgyzstan

Tussen de steppen van Kazachstan en de Tarim laagvlakte is de aarde in de loop der tijd omhoog geduwd en zijn er groene alpen, beken, sneeuwvelden en gletsjers ontstaan. Dit is het Tien Shan gebergte, de Hemelse bergen. Een groot deel van dit schitterende gebergte ligt in het land Kyrgyzstan.