Stel zelf uw eigen reis samen
Waar wilt u naar toe?
Welke activiteit(en) wilt u doen?
Zoek in titels en in omschrijvingen
Kyrgyzstan
Reizen met kinderen
I
Avontuur in Kyrgyzstan

Een reis waarbij u met uw gezin kennis maakt met een bijzonder land. U ontmoet de lokale bevolking, u hoort de muziek die gemaakt wordt door kinderen en u verkent de geweldige natuur te voet of zelfs op een paard. Zwemmen is ook mogelijk in het prachtige Issyk Kul meer.

Duur: 15 dagen
v.a. € 840,- - 1395,- p.p.
Niveau:
Nepal
Reizen met kinderen
I
Avontuurlijke reis langs oude steden

Een heerlijke en diverse reis om samen met uw kinderen te maken. U ontdekt de oude stad Kathmandu met vele mooie tempels, u wandelt samen een aantal dagen in de Himalaya, een route met prachtige vergezichten en een pelgrimsplaats.

Duur: 20 dagen
v.a. € 1253,- p.p.
Niveau:
Thailand
Reizen met kinderen
I
Familiereis Thailand

Familiereis Thailand: oude steden, kleurrijke bergstammen en olifanten. Een heerlijke familiereis naar het prachtige Thailand. Het is een actieve en avontuurlijke reis met voldoende ruimte voor vrije tijd en er zelf op uit trekken.

Duur: 22 dagen
v.a. € 1299,- p.p.
Niveau:
Kyrgyzstan
Reizen met kinderen
I
Fietsen met kinderen in Kyrgyzstan

2 weken fietst u door een indrukwekkend landschap. U overnacht in joerten in de bergen en aan de oever van het meer. Ook kan er worden gezwommen, gewandeld en worden paardgereden. Een avontuurlijke reis die u laat kennismaken met het nomaden leven van de Kirgiezen.

Duur: 15 dagen
v.a. € 770,- - 1290,- p.p.
Niveau:
Noord-India
Reizen met kinderen
I
Kerstreis India

Kerstreis India: een roze paleis, een wereldwonder, een heilige stad en machtige Tijgers. Met uw gezin maakt u kennis met het kleurrijke leven van Noord India. U bezoekt de levendige stad Delhi en de paleizen van de roze stad Jaipur.

Duur: 14 dagen
v.a. € 1365,- p.p.
Niveau:
Kyrgyzstan
Reizen met kinderen
I
Kyrgyzstan met jonge kinderen

Een reis speciaal voor gezinnen met jonge kinderen. U bezoekt 4 joertenkampen in verschillende landschappen zowel in de bergen als aan het meer. De kinderen kunnen zwemmen, historische plaatsen bezoeken, wandelen en paardrijden.

Duur: 15 dagen
v.a. € 545,- - 1145,- p.p.
Niveau:
Cambodja
Reizen met kinderen
I
Ontdek het echte Cambodja

U maakt met uw gezin een schitterende reis niet alleen naar de bekende bezienswaardigheden van Cambodja zoals Angkor Wat en de hoofdstad Phnom Penh maar ook naar bijzondere minder bezochte plekjes in het noordoosten.

Duur: 19 dagen
v.a. € 631,- / 1408,- p.p.
Niveau:
Cambodja
Cultuur, Reizen met kinderen, Specials
I
G
Per jeep dwars door Cambodja

Een avontuurlijke verkenningstocht per jeep of SUV door Cambodja. Zelf achter het stuur of met een chauffeur en samen met een gids over gebaande maar vooral ook ongebaande paden langs de highlights van Cambodja.

Duur: 15 dagen
v.a. € 2850,- p.p.
Niveau: