Stel zelf uw eigen reis samen
Waar wilt u naar toe?
Welke activiteit(en) wilt u doen?
Zoek in titels en in omschrijvingen
Ladakh
Raften
I
Een dag wild water: raften in Ladakh

Een dag wild water: raften in Ladakh. Een enerverende dag met een rafttocht op de Zanskar rivier. U maakt kennis met raften in Ladakh op een klasse 3 rivier. Niet de meest rustige dus.

Duur: 1 dag
v.a. € 80,- p.p.
Niveau:
Nepal
Raften
K
I
Kali Gandaki rivier

De rivier Kali Gandaki heeft zijn oorsprong in Mustang en loopt via de diepste kloof ter wereld, tussen de meer dan 8000 meter hoge bergen Dhaulagiri en Annapurna, door naar het zuiden.

Duur: 3 dagen
v.a. € 517,- p.p.
Niveau:
Nepal
Raften
K
I
Karnali rivier

Een rafttocht in het verre, afgelegen westen en op de langste rivier van Nepal. De raft tocht is 180 kilometer lang en duurt 7-8 dagen. Het is een spectaculaire tocht met hier en daar zelfs graad 5 stroomversnellingen. Voor geoefende rafters.

Duur: 10 dagen
Prijs: op aanvraag
Niveau:
Thailand
Raften
I
Per boot door de jungle

Een niet te moeilijke rafttocht door een uitbundige groene natuur. U vaart langs weelderige jungle en authentieke dorpjes.

Duur: 1 dag
v.a. € 50,- p.p.
Niveau:
Sikkim
Raften
I
Raften op de Teesta rivier

De Teesta rivier, een klasse IV rivier, is één van de weinige rivieren in Sikkim die geschikt zijn voor een wat langere rafttocht. U rijdt vanuit Gangtok naar het beginpunt van uw rafttocht en vaart door tot aan Rongphu.

Duur: 1 dag
v.a. € 133,- p.p.
Niveau:
Ladakh
Raften
K
I
Raften op de Zanskar rivier

Een avontuurlijke 3 daagse tocht over de Zanskar rivier met tot klasse 4 stroomversnellingen. De tocht gaat door het schitterende berglandschap tussen de Ladakh en de Zanskar bergketen. De Zanskar rivier is een zijrivier van de Indus en loopt door spectaculaire kloven.

Duur: 3 dagen
Prijs: op aanvraag
Niveau:
Nepal
Raften
K
I
Seti rivier

De raft tocht op de Seti rivier begint ongeveer 160 kilometer van Kathmandu en vrij dicht bij Pokhara. U moet meerdere stroomversnellingen overwinnen voordat u op het punt komt waar de Seti rivier de Trisuli rivier ontmoet. Daarna wordt de rivier rustiger.

Duur: 2 dagen
v.a. € 115,- p.p.
Niveau:
Nepal
Raften
K
I
Trisuli rivier

De Trisuli rivier is gemakkelijk te bereiken vanuit Kathmandu, Pokhara en het Chitwan National Park. Er zijn op de Trisuli raft tochten mogelijk van 1 tot meerdere dagen langs mooie valleien en door diepe kloven.

Duur: 1 -2 dagen
v.a. € 35,- p.p.
Niveau: