Stel zelf uw eigen reis samen
Waar wilt u naar toe?
Welke activiteit(en) wilt u doen?
Zoek in titels en in omschrijvingen
Nepal
Jungle Safari
L
I
Bardia National Park Nepal

West Nepal: de Tharu cultuur en het Bardia National Park. Het zuid westen van Nepal is vrij afgelegen en wordt daarom minder door toeristen bezocht. Het is een gebied met een heel eigen cultuur en een heel eigen sfeer.

Duur: 5 dagen
v.a. € 961,- p.p.
Niveau:
Nepal
Jungle Safari
I
Chitwan National Park Nepal

Het Royal Chitwan National Park, gelegen in de Terai in het zuiden van Nepal, biedt een geweldige kans om van nabij met groot wild kennis te maken. Het park beslaat een gebied van 1431 vierkante kilometer en bestaat uit bossen, riviervegetatie en grasland.

Duur: 3 -4 dagen
v.a. € 138,- p.p.
Niveau:
Thailand
Jungle Safari
L
I
Khao Yai National Park

Een paar dagen ontspannen in de natuur en op zoek gaan naar groot wild. Het is mogelijk in het Khao Yai National Park gelegen niet al te ver van Bangkok. Er zijn mooie wandelingen te maken door de jungle en langs prachtige watervallen.

Duur: 3 dagen
v.a. € 210,- p.p.
Niveau:
Nepal
Jungle Safari
K
I
Koshi Tappu Wildlife Reserve

Het Koshi Tappu Wildlife Reserve ligt in het verre oosten van Nepal. Het is een mooi en minder druk bezocht park en staat bekend als een paradijs voor vogel liefhebbers. Er zijn in dit park meer dan 441 soorten vogels gespot.

Duur: 4 dagen
v.a. € 1057,- p.p.
Niveau:
Noord-India
Jungle Safari
I
Natuurreis Noord India

Natuurreis Noord India: tijgers, olifanten, vogels en een stukje cultuur. Een reis voor liefhebbers van tijgers, olifanten, bijzondere vogels en ander groot wild. U bezoekt 3 van de schitterende wildparken van noord India. U maakt jeep safari’s en wandelingen en kunt zelfs de fiets nemen.

Duur: 15 dagen
v.a. € 1720,- p.p.
Niveau: