Stel zelf uw eigen reis samen
Waar wilt u naar toe?
Welke activiteit(en) wilt u doen?
Zoek in titels en in omschrijvingen
Thailand
Homestay
H
I
Black Lahu en Tai Yai

U maakt een wandeling door de jungle naar de verschillende dorpjes van de lokale bergbevolking. Dit wordt ook wel "community based tourism" genoemd omdat u gebruik maakt van de lokale bevolking als gids in de jungle en ook overnacht bij hen thuis.

Duur: 3 dagen
v.a. € 147,- p.p.
Niveau:
Nepal
Homestay
H
I
Een bijzondere ontmoeting

Ontmoet de lokale bevolking van Nepal en leer hun cultuur en gastvrijheid kennen door bij hen thuis te overnachten. Twee nachten verblijft u bij de gastvrije en vriendelijke bewoners van een Gurung dorpje ten zuiden van Pokhara.

Duur: 3 dagen
v.a. € 98,- p.p.
Niveau:
Cambodja
Homestay
H
I
Homestay in Kampong Thom

Een bijzondere ervaring: eten en overnachten bij de lokale bevolking op een plek waar ook veel mooie culturele bezienswaardigheden te zien zijn. U bezoekt de zeer oude tempels van Sambor Prei Kuk, ontdekt oude ambachten en kunt een portie gebakken spin proeven.

Duur: 2 dagen
v.a. € 224,- p.p.
Niveau:
Kyrgyzstan
Homestay
H
I
Homestay in Kyrgyzstan

Overnachten bij de lokale bevolking wordt in Kyrgyzstan veel gedaan. De Kyrgyzen zijn gastvrij en zetten hun deur graag open voor buitenlandse gasten. In veel van onze reizen in Kyrgyzstan slaapt u daarom ook één of meer nachten bij de lokale bevolking thuis.

Duur: 1-5 dagen
Prijs: op aanvraag
Niveau:
Thailand
Homestay
H
I
Op bezoek in een vissersdorp

Het Thaise leven meemaken als gast van een familie in een klein vissersdorpje aan de Golf van Thailand. U overnacht en eet bij hen thuis en u verkent de omgeving van het dorp met het prachtige mangrove gebied en dansende vuurvliegjes.

Duur: 3 dagen
v.a. € 256,- p.p.
Niveau:
Bhutan
Homestay
H
I
Overnachten bij de lokale bevolking

In Bhutan is het mogelijk om één of meer nachten bij de lokale bevolking te logeren: homestay. U wordt gastvrij ontvangen door de vriendelijke bewoners in de vaak zeer eenvoudige huizen.

Duur: 1 dag
v.a. € 259,- p.p.
Niveau:
Nepal
Homestay
H
I
Rond de oorsprong van Nepal

U verblijft bij de lokale bevolking in het district Gorkha, het gebied van waaruit het land Nepal zoals we dat nu kennen gevormd is. Destijds heeft de eerste koning van Nepal, koning Prithvi Narayan Shah, tijdens zijn leven vanuit Gorkha vele kleine koninkrijkjes verenigd tot één land.

Duur: 7 dagen
v.a. € 276,- p.p.
Niveau:
Sikkim
Homestay
H
I
Te gast bij de Lepcha

Het leven van de lokale bevolking van uw reisbestemming leren kennen is heel goed mogelijk door bij hen thuis te verblijven, samen met hen te eten en in hun huis te overnachten. In Sikkim kunt u logeren bij een gastgezin in een dorpje van de etnische groep Lepcha.

Duur: 4 dagen
v.a. € 489,- p.p.
Niveau:
Thailand
Homestay
H
I
Trektocht langs de bergbevolking

Deze bijzondere trektocht wordt gelopen rond Mae Hong Son, een bergachtig gebied in het noord westen van Thailand. Het is een 5 daagse trektocht door de jungle.

Duur: 5 dagen
v.a. € 323,- p.p.
Niveau: