Stel zelf uw eigen reis samen
Waar wilt u naar toe?
Welke activiteit(en) wilt u doen?
Zoek in titels en in omschrijvingen
Tibet
Cultuur
I
Bezoek Everest basecamp

Op de route over land van Lhasa naar Kathmandu via de Friendship Highway komt u bij Shegar langs de afslag naar het Everest basecamp. Een schitterend route naar een oud klooster en naar de noordkant van de hoogste berg op aarde.

Duur: 2 dagen
Prijs: op aanvraag
Niveau:
Bhutan
Cultuur
I
Culturele highlights van Bumthang

De Bumthang vallei wordt wel beschouwd als de meest religieuze vallei van Bhutan. U vindt er vele indrukwekkende tempels, dzongs en kloosters. Tijdens deze dagtocht bezoekt u de mooiste.

Duur: 1 dag
v.a. € 259,- p.p.
Niveau:
Tadzjikistan
Cultuur, Wandel- en Trektochten
K
I
Culturele reis met korte trek

U maakt kennis met de indrukwekkende overblijfselen van oude steden op de zijderoute, bezoekt levendige markten en ontmoet de gastvrije bevolking van Tadzjikistan. Daarnaast kunt u genieten van schitterende natuur en blauwe meren tijdens een korte trektocht in het Fann gebergte.

Duur: 15 dagen
v.a. € 1434,- p.p.
Niveau:
Tadzjikistan
Cultuur
I
Cultuur rondreis Tadzjikistan

Een reis door een wondermooi berglandschap langs opgravingen van welvarende steden van lang geleden, langs de handnijverheid in één van de oudste steden van Centraal Azië, naar een vallei met een zeer oude taal én naar de levendige en moderne hoofdstad Dushanbe.

Duur: 15 dagen
v.a. € 1434,- p.p.
Niveau:
Cambodja
Cultuur
I
Cyclo tocht Phnom Penh

Een tocht per cyclo en tuktuk door Phnom Penh. U komt langs de belangrijkste bezienswaardigheden en bezoekt een tweetal sociale projecten.

Duur: 1 dag
v.a. € 98,- p.p.
Niveau:
Cambodja
Cultuur
I
Dagtocht Battambang

U verkent de omgeving van Battambang, een leuk stadje ten zuidwesten van Siem Reap. U rijdt op een bamboe trein, bezoekt authentieke dorpjes en de Ek Phnom tempel en u beklimt de berg Phnom Sompov en ziet hoe duizenden vleermuizen de nacht in vliegen.

Duur: 1 dag
v.a. € 58,- p.p.
Niveau:
Cambodja
Cultuur
I
Dagtocht dolfijnen

Vanuit het stadje Kratie maakt u een dagtocht naar de Mekong rivier om op zoek te gaan naar de bijzondere Irrawaddy dolfijnen. Daarna kunt u genieten van een schitterend uitzicht over de Mekong rivier en ontdekt u al fietsen een klein rivier eiland.

Duur: 1 dag
v.a. € 68,- p.p.
Niveau:
Sikkim
Cultuur
I
Dagtocht naar oost Sikkim

Een dagtocht naar het Nationale Park Kyongnosla en het heilige Tsomgo gletsjer meer in oost Sikkim.

Duur: 1 dag
v.a. € 50,- p.p.
Niveau:
Bhutan
Cultuur
I
De Haa vallei

De Haa vallei. U maakt een twee daagse uitstap met wandeling naar een weinig bezochte vriendelijke vallei ten zuiden van Paro.

Duur: 2 dagen
v.a. € 518,- p.p.
Niveau:
Cambodja
Cultuur
I
De Highlights en de Kust

U bezoekt de magnifieke tempels van Angkor Wat, maakt een boottocht langs een drijvend dorp en reist door de countryside langs dorpjes en rijstvelden. In de hoofdstad maakt u kennis met de bewogen geschiedenis van Cambodja. U sluit uw reis af aan de kust op een tropisch strand.

Duur: 14 dagen
v.a. € 1295,- p.p.
Niveau: