Vietnam

Met Atma Asia Travel naar Vietnam,
voor een onvergetelijke reis geheel op maat.

Vietnam behoort tot de veertien volkrijkste landen ter wereld. De hoofdstad is het noordelijke Hanoi (Hà Nội) en de grootste stad is het zuidelijke Ho Chi Minhstad (Thành Phố Hồ Chí Minh), het vroegere Saigon. Vietnam bevindt zich op het schiereiland Indochina en wordt begrensd door China in het noorden, door de Golf van Tonkin en het daarin gelegen Chinese eiland Hainan in het noordoosten, door de Zuid-Chinese Zee in het zuidoosten, door Cambodja in het zuidwesten en door Laos in het noordwesten.

[sc:start][sc:terugknop]

Vietnam cultuur met cruise en strand

Vietnam cultuur met cruise en strand - Vietnam - Atma Asia Travel

Eigenschappen

Duur: 17 dagen
Niveau:

Over deze activiteit

Vietnam cultuur met cruise en strand

Een heerlijke en ontspannen reis door Vietnam langs de cultuur van oude steden zoals Hanoi, Hue, Hoi An en Saigon (Ho Chi Minh stad). Tijdens boottochten en een 3 daagse luxe cruise kunt u genieten van de fantastische natuur van Vietnam en u sluit uw reis af met het verblijf op een tropisch eiland.

Er is tijdens deze culturele Vietnamreis voldoende tijd voor ontspanning en keuzevrijheid om al dan niet deel te nemen aan de activiteiten tijdens de cruise.

Deze Vietnam cultuurreis van dag tot dag

Dag 1 – vlucht

Vlucht van Amsterdam naar Hanoi, de hoofdstad van Vietnam.

Dag 2 – Aankomst in Hanoi

Na aankomst in Hanoi en kennismaking met uw gids op de luchthaven van Hanoi volgt de transfer naar uw hotel waar u gelegenheid heeft om u op te frissen. Om alvast een indruk te krijgen van Hanoi maakt u in de namiddag een fietstour door het oude centrum met zijn unieke architectuur uit de Franse koloniale tijd.

Dag 3 – Hanoi

Vandaag brengt u de hele dag door in Hanoi en maakt u samen met uw gids verder kennis met de stad met meer dan 600 pagodes en krijgt u inzicht in de lokale gebruiken en tradities. U ziet op het Ba Dinh plein het Ho Chi Minh mausoleum en de éénzuilige pagode. In de middag brengt u een bezoek aan de Tempel van de Literatuur. Deze oase van rust was de eerste universiteit van Vietnam. Het schitterende complex heeft verschillende ommuurde binnenplaatsen met mooi onderhouden tuinen.

U brengt ook een bezoek aan het levendige oostelijk deel van Hanoi met o.a. de Ngoc Son Tempel en de oude Huc brug over het Hoan Kiemmeer. Aan het eind van de middag woont u een bijzondere voorstelling bij in een waterpoppentheater. Dit is een unieke kunstvorm uit Vietnam, waarin de cultuur, tradities en geschiedenis van Vietnam wordt uitgebeeld. (O)

Dag 4 – Ninh Binh

Na een heerlijk ontbijt stapt u in de auto en begint uw dagtocht naar Ninh Binh, de oude hoofdstad van Vietnam en omgeving. Ninh Binh wordt ook wel het Halong Bay van het binnenland genoemd. De omgeving staat bekend om haar indrukwekkende landschappen van Karstbergen, waterwegen, grotten en rijstvelden. Met een bootje vaart u door dit prachtige natuurgebied. Ook bezoekt u de Bai Dinh pagoda, een van de grootste Boeddha complexen van Vietnam met 500 Boeddha beelden. Na deze mooie tocht gaat u terug naar Hanoi voor de overnachting. (O)

Dag 5 –  Halong Bay Cruise

U verlaat ’s ochtends Hanoi en gaat op weg naar de baai van Halong waar u aan boord gaat van een luxe cruiseboot. De komende 3 dagen kunt u gaan genieten van de magnifieke natuur van deze pittoreske baai – een werelderfgoed en een wereldwonder. Ontdek hoog uit het heldere water oprijzende Karstbergen en prachtige grotten, ontspan aan boord en proef van de heerlijke gerechten die voor u worden opgediend. U overnacht op de boot in uw eigen hut. (OLD)

Dag 6 – Halong Bay Cruise

Voor de liefhebbers is er in de vroege ochtend een Tai-chi cursus op het zonnedek en na het ontbijt vervolgt de cruiseboot haar weg tussen de bergen door en langs bijzondere grotten die u ook kunt bezoeken. De omgeving is adembenemend. De lunch is aan boord en er wordt gestopt bij een eilandje waar u een duik in het frisse water kan nemen. Na een echt Vietnamees diner zoekt u uw hut weer op voor de nacht. Neem eerst nog wel even de tijd om de prachtige sterrenhemel te bewonderen. (OLD)

Dag 7 – Naar Hue

Begin de ochtend met een (tweede) Tai-chi cursus op het zonnedek. Ondertussen zet de boot koers naar het eindpunt van de cruise. Nog even al wandelend over het dek genieten van het uitzicht totdat u van boord gaat. Er staat al een auto voor u klaar om u naar de luchthaven van Hanoi te brengen voor de vlucht naar Hue. In Hue checkt u in bij uw leuke hotel. (O)

Dag 8 – Hue

U begint de dag met een transfer naar het traditionele dorp Thanh Toan. Onderweg ziet u de lokale bevolking aan het werk op de velden en kunt u kennis maken met hun dagelijks leven. In Thanh Toan bezoekt u de lokale markt met stalletjes met vlees, kruiden en verse groenten én ontmoet de verkoopsters met hun gastvrije maar ook een beetje verbaasde glimlach want zoveel toeristen komen hier niet. Ook bezoekt u het Tool House waar duidelijk wordt hoe in Vietnam het land bewerkt wordt. Terug in Hue bezoekt u de mooiste bezienswaardigheden van Hue. Hue was van 1802-1945 de hoofdstad van Vietnam en behoort tot het Unesco werelderfgoed en dat is niet voor niets, de oude keizerlijke stad en de verboden “Purple city” zijn wondermooi. Later op de middag vaart u heerlijk rustig met een bootje over de Perfume rivier op weg naar de Thien Mu pagoda en de tombe van Tu Duc. U overnacht weer in Hue. (O)

Dag 9 – naar Hoi An

U rijdt verder langs de kustweg en de spectaculaire kustlijn van Vietnam naar het zuiden, naar Danang, de grootste haven in het centrum van Vietnam. U maakt onderweg een stop bij een steengroeve dorp aan de voet van de Marble Mountains. Het eindpunt van vandaag is het mooie kustplaatsje Hoi An. Hier heeft u de tijd om op uzelf rond te wandelen door de kleine straatjes. U overnacht in Hoi An. (O)

Dag 10 – Hoi An

In de 16e en 17e eeuw was Hoi An een belangrijke haven en daarom zijn er nog duidelijk buitenlandse invloeden zichtbaar. Het hart van Hoian is het “Old Quarter”, het sfeervolle oude deel van Hoi An, met kleine straatjes en Chinese winkeltjes. U maakt een wandeling langs het Fujian gemeentehuis, een mooie overdekte 400 jaar oude Japanse brug, karakteristieke oude huizen en een werkplaats voor handnijverheid. Overnachting weer in Hoi An. (O)

Dag 11 – Hoi An

Een dag waarop u zelf Hoi An en omgeving kunt gaan verkennen. Er is nog heel veel te zien in deze mooie plaats. Of zoek een plekje op het strand. U overnacht ook vandaag in Hoi An. (O)

Dag 12 – Omgeving Ho Chi Minh

Transfer naar het vliegveld van Danang voor de vlucht naar Ho Chi Minh-stad. Na aankomst op de luchthaven ontmoet u uw gids en deze zal u meenemen naar het Cao Dai Heilige Land in Tay Ninh. Daarna ontdekt u een stukje geschiedenis bij de Cu Chi Underground Tunnels. Dit is een immens netwerk van met elkaar verbonden tunnels die door de Vietcong tijdens de Vietnamoorlog als militaire basis werden gebruikt. Daarna rijdt u naar uw hotel in Ho Chi Minh-stad. (O)

Dag 13 – Ben Tre

Al vroeg in de ochtend stapt u in de auto en rijdt u in 1½ uur van de drukke Ho Chi Minh stad naar Ben Tre, een zuidelijke provincie van Vietnam in de Delta van de Mekong rivier. Aangekomen bij het dorpje HuuDinh verlaat u de auto en stapt u over op een Xeloi, een motor met daarachter een wagentje met zitplaats, en rijdt u langs de rijstvelden en boomgaarden met fruitbomen door de vruchtbare omgeving. U komt aan bij het water waar uw boot al op u ligt te wachten. U gaat aan boord van de leuke Mango Cruise boot en begint de cruise goed met een kokos drankje. Gedurende de vaartocht komt u langs allerlei interessante mensen en hun werk. U bezoekt bijvoorbeeld een plaats waar ze kokosnoten verwerken en een plek waar men nog gebruik maakt van een eeuwenoude methode om met de hand bakstenen te maken. Onderweg maakt u ook een tochtje van ongeveer 4 kilometer rond het dorp Phong Nam langs een fabriekje waar ze rijstnoedels maken, een populair ontbijt in deze omgeving. U maakt ook kennis met mevrouw Huong. Zij en haar familie leven van de visserij en landbouw. Ze laat u haar fruit en honing thee proeven voordat u plaatsneemt in een roeiboot (u hoeft zelf niet te roeien) voor een tochtje door de nauwe kanalen. Aan het eind van deze vaartocht komt u weer aan bij de Mango Cruise boot voor de lunch. Na de lunch gaat uw ontdekkingstocht verder en maakt u kennis met een oud Vietcong soldaat die nog in Phom Penh in Cambodja tegen de Rode Khmer gevochten heeft. Nu maakt hij samen met zijn vrouw rijstpapier, een specialiteit in het dorp My Long. Leuk om te zien hoe ze dit precies doen. De buurman, mr Hung is de bekende “sticky rice” maker van het dorp, moet u zeker even proeven. De Mango Cruise boot zal u vervolgens weer terugbrengen naar de stad Ben Tre waar uw auto klaar staat om u terug te brengen naar Ho Chi Minh-stad. (OL)

Dag 14 – Ho Chi Minh en Phu Quoc

’s Morgens krijgt u een rondleiding door Ho Chi Minh stad langs de Herenigingshal (het voormalige presidentspaleis), de Ben Thanh-markt, het postkantoor, de Notre Dame kathedraal en het Oorlogsmuseum. Na de rondtocht rijdt u naar de luchthaven en stapt u op het vliegtuig met bestemming het eiland Phu Quoc, de idyllische plek waar u de komende dagen zal verblijven. Neem de tijd en geniet van uw vrije dagen op het prachtige eiland met witte zandstranden en de met palmen omzoomde kust. (O)

Dag 15 – Phu Quoc

Vrije tijd op het eiland. (O)

Dag 16 – Phu Quoc

Vrije tijd op het eiland. (O)

Dag 17 – Vlucht

Transfer naar de luchthaven van Phu Quoc voor de vlucht terug naar Ho Chi Minh-stad en de aansluitende vlucht naar huis. (O)

 

 

Reisinformatie Vietnam

Paspoort / visa

 • Uw paspoort moet vanaf de laatste dag van de reis nog minstens een half jaar geldig zijn en nog twee lege bladzijden naast elkaar hebben.
 • Voor Vietnam heeft u een visum nodig. Het visum voor Vietnam ontvangt u bij aankomst in dit land. Wij vragen dit visum al voor uw vertrek uit Nederland voor u aan. Hier hebben we een duidelijke kleuren scan of kleuren kopie van uw paspoort voor nodig. Voor- en achternaam (zoals in paspoort vermeld). Duidelijk zichtbaar moeten zijn:
  • Paspoortnummer
  • Geboortedatum
  • Uitgavedatum
  • Vervaldatum
 • Neem een extra kopie van uw paspoort mee op reis of scan deze en stuur de scan naar uw eigen e-mail adres zodat u deze indien nodig op reis kunt uitprinten. Neem ook 2-4 pasfoto’s mee, deze heeft u nodig voor het visum.
 • Wij zullen een privé-visumassistentie bieden op de dag van aankomst (die diensten zijn inbegrepen in de tourkosten). De reiziger krijgt binnen 15 minuten een visumzegel en gaat vervolgens naar bagage. Ze hoeven zo niet op hun beurt af te wachten om een visum te krijgen
 • Als reiziger bent u zelf verantwoordelijk voor het in bezit zijn van de juiste reisdocumenten. Reizigers met een andere nationaliteit dan de Nederlandse of Belgische dienen contact op te nemen met de ambassade voor de te volgen richtlijnen.
 • Website Vietnamese ambassade in den Haag: https://vnembassy-thehague.mofa.gov.vn/en-us/Pages/default.aspx
 • Voor Belgische toeristen die korter verblijven dan 15 dagen is geen visum nodig.

Vaccinaties

 • Vaccinaties zijn niet verplicht. Aanbevolen worden: DTP (difterie, tetanus en polio), Hepatitis A en evt. malaria profylaxe, afhankelijk van het te bezoeken gebied. Informatie over de meest actuele aanbevelingen zie: lcr.nlwww.ggd.nl/ggdinfo/ , www.tropenzorg.nl
  Tel. Info: GGD of AMC: 0900-9584 (€ 0,45 / min).
  Neem uw reisroute mee naar uw afspraak. Met een volledig vaccinatieschema moet vier tot zes weken voor vertrek begonnen worden.
 • Neem het vaccinatieboekje mee naar de GGD en op reis.
 • Er komt malaria voor in Vietnam. Het is belangrijk om tussen zonsondergang en zonsopgang muggensteken te voorkomen. Smeer u daarom in met muggenmelk met 30-50% DEET. ’s Avonds is het aan te bevelen om bedekkende kleding te dragen (lange mouwen, lange broek, sokken, dichte schoenen). Laat u adviseren door een deskundige reizigersgeneeskundig arts of reizigersverpleegkundige.

Gezondheid

 • Kraanwater is in het algemeen niet geschikt voor consumptie. Het is beter om gekookt of gebotteld water te drinken of om het water te zuiveren met een filter of jodium druppels. Ook rauwe groenten, schelpdieren, ijs, ongekookte melk en niet door uzelf geschild fruit kunt u beter niet consumeren. Met vlees en vis moet zeer terughoudend worden omgegaan: alleen vers en goed doorbakken is het geschikt om gegeten te worden. Zo niet dan is het veiliger om ook deze producten links te laten liggen.
 • Voorkom een infectie overgebracht door kleine wormpjes (Bilharzia) door niet in stilstaand water te zwemmen.
 • Neem wondjes serieus: houd ze in de gaten en doe er iets desinfecterends op en eventueel voor overdag een pleister. Krab muggenbulten niet open.
 • Gebruik een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor, ook in het regenseizoen.

EHBO/Reisapotheek

 • Neem zelf een kleine reisapotheek mee. U zou kunnen denken aan de hieronder genoemde middelen: Pleisters, steriele gaasjes, verband/zwachtels, watten, sporttape, steristrips of hansastrips, betadinejodiumgaas, betadinejodium (flesje/tube), schaartje, pincet, tekentang, veiligheidsspeld, handen desinfectiemiddel / ontsmettingsdoekjes, blarenpleister (Compeed of Second Skin). Wat betreft medicijnen zou u mee kunnen nemen: paracetamol, ibuprofen, middel tegen diarree (bijv. loperamide), laxeermiddel (bijv. dulcolax), ORS (oral rehydration salts), neusdruppels, anti hoest middel, antibiotica (op recept in overleg met arts), evt. malaria tabletten (indien geadviseerd), antimuggen middel met DEET, lippen- en zonnebrand crème (met hoge beschermingsfactor, minimaal 15), eigen geneesmiddelen (KNMP reisdocument, verkrijgbaar bij uw apotheek, invullen en meenemen).
 • Begin goed uitgerust en met een flexibele instelling aan de reis.
 • Als u medicijnen gebruikt, neem dan een bijsluiter mee en een medicijnenpaspoort (te verkrijgen bij de apotheek). Neem een extra voorraadje mee want niet alle medicijnen zijn overal te krijgen mocht u medicijnen kwijt raken. Neem een brief in het Engels van uw arts mee over dit medicijngebruik.
 • Lijdt u aan een chronische ziekte, vraag dan aan uw huisarts een verklaring van uw aandoening en de therapie in het Engels.
 • Heeft u een bril of draagt u lenzen, neem dan de opticienbeschrijving mee of een extra bril of extra paar lenzen.
 • Ga bij aanhoudende medische klachten op reis altijd naar een arts.
 • Een goed boekje is “Hoe blijf ik gezond ik de tropen?” Schrijver: Piet A. Kager, KIT Publishers.

Financiën

 • Een creditcard (Visa, Mastercard, JBC en American Express) wordt in Vietnam geaccepteerd. Het kan zijn dat men bij creditcards een extra 3 % berekent. Het pinnen van geld is mogelijk in alle steden. U hoeft in dat geval niet veel contant geld of cheques van huis mee te nemen. Bij de banken kunnen zowel euro’s als dollars gewisseld worden. Tijdens festivals zijn de banken gesloten maar zijn de ATM’s 24/7 open.
 • In Vietnam wordt de eigen valuta, de Dong, gebruikt en vaak accepteert men Amerikaanse Dollars en ook Euro’s.
 • Zakgeld.Veel zakgeld heeft u in Vietnam niet nodig, veel is inclusief in de reissom. Aanschaf van souvenirs, snacks en drankjes etc. moeten nog wel gerekend worden evenals een deel van de maaltijden.
 • Koers.Voor de actuele wisselkoers zie: wisselkoers.nl
 • Geld, paspoorten en waardepapieren kunt u het beste in de kluis van uw hotel achterlaten. Laat nooit waardepapieren op de hotel kamer achter.
 • Fooien is niet een van de nationale gewoonten. De Vietnamezen verwachten echter over het algemeen dat toeristen een fooi achterlaten. Taxichauffeurs vertrouwen er niet bijzonder op, maar ze hopen dat je je geld niet terug vraagt als het een paar duizend Dong (minder dan een Euro) is. Medewerkers in restaurants en hotels verwachten echter dat je iets achterlaat, vooral de piccolo’s voor het meenemen van je bagage. 1 tot 1,5 US Dollar zal het doen. Fooien zijn het belangrijkste inkomen voor de gidsen, sommigen zullen niet aarzelen om u hieraan te herinneren.

Uitrusting

 • Checklist: paspoort (+kopieën), verzekeringspapieren, geld, tas voor de grotere bagage, kleine tas/rugzak voor uw dagelijkse uitstapjes en voor in de auto, evt. lakenzak, zaklamp of hoofdlamp (met reserve lampje en batterijen), zonnebril, hoofddeksel, handdoek, goed ingelopen wandelschoenen met goed profiel, steun aan de enkels + reserveveters, sandalen, warme trui, fleece, jack of sweater en een warmere lange broek, wind- en waterdichte jas, ook dunnere kleding om alleen of onder de warme kleding te kunnen dragen (laagjes kleding), evt. opvouwbare tas om bagage te kunnen scheiden (met slotje en naamlabel), toiletartikelen, toilet papier, vochtige doekjes, waterfles, tasje voor uw geld en uw papieren (draag deze om uw nek, niet buiten uw kleding om uw middel), naaisetje, lees- en schrijfmateriaal (reisdagboek), camera, verrekijker.
 • Als u een trekking/wandeling maakt zijn de volgende items van belang: warme trui/fleece, wind- en waterdicht jack, goede wandelschoenen (met reserveveters), water bestendige slippers (met bandjes), T-shirts, lange broek, muts, zonnepet, evt. lakenzak, evt. (zelfopblaasbaar) slaapmatje (kamperen), dag rugzakje (waterdicht), evt. wandelstok, goede zonnebril, verrekijker, zakmes, zaklantaarn, reiswekker, slotje, waterfles, toiletpapier, reservebatterijen, naaisetje, (sneldrogende) handdoek, andere persoonlijke benodigdheden.
 • Als u een klooster of tempel bezoekt, ook tijdens een festival, moet u zeker kleding dragen die de armen en benen bedekt. Dames mogen dan een rok tot over de knie dragen.
 • Pasfoto’s, reisdocumenten en kopieën van deze documenten (i.v.m. evt. verlies, dus gescheiden bewaren van de originele documenten) of een scan hiervan in uw mailbox.
 • Gaat u op trek, neem dan geen koffer mee. Een rugzak of grote draagtas is beter te hanteren. Zorg voor goede labels met daarop de plaats en het land van bestemming.
 • Omdat de inhoud van een koffer of rugzak voor iedereen anders is kunt u een persoonlijke paklijst samenstellen. Bijvoorbeeld via: meenemen.nlwww.ikneemmee.nl of www.samoon.nl

Fotograferen

 • Vietnam is een zeer fotogeniek landen. Zowel de natuur als de bevolking zijn zeer kleurrijk. Respecteer de mensen die u wilt fotograferen en vraag eerst om toestemming.
 • Informeer bij bezoek aan de lokale bevolking eerst of er geen speciale ‘taboes’ bestaan omtrent het fotograferen.
 • Het meest geschikt voor analoge camera’s is in het algemeen een 200 ASA film.
 • Neem meerdere kleine of grote SD cards mee voor uw digitale camera. Het is niet altijd mogelijk om de foto’s van een volle SD card op het internet te plaatsen. Denk ook om reserve batterijen want onderweg opladen is niet overal mogelijk.

Post en Telecommunicatie / Elektriciteit

 • Ansichtkaarten kunt u het beste op het postkantoor (in elke stad aanwezig) afgeven en zo mogelijk direct laten afstempelen.
 • Contact met de mensen thuis gaat snel, gemakkelijk en voordelig per e-mail. In Vietnam zijn op vele plaatsen internet cafés aanwezig. Bellen kan bij telecom kantoortjes. Ook mobiel bellen is mogelijk in de steden. Ook kunt u op de airports SIM cards kopen.
 • U kunt een kopie van uw vluchtgegevens aan thuisblijvers geven. Zij kunnen op NOS-teletekst pagina’s 757 of 758 of via schiphol.nl controleren of de aankomsttijd nog klopt.
 • De netspanning in Vietnam is 220 volt. Vaak is wel een universele stekker nodig. Op het platte land valt zo nu en dan de stroom uit als gevolg van onvoldoende capaciteit van de centrales. Vergeet dus niet een zaklamp mee te nemen.
 • Voor informatie over stekkers en voltage kijk op countrycode.org.

Consulaat / Ambassade

 • Nederlandse ambassade in Hanoi: Ambassade BIDV Tower, 7e verdieping, 194 Tran Quang Khai Street, Hoan Kiem District, Hanoi. Tel: +842438315650 / +842438315651 (24/7). E-mail: han@minbuza.nl
 • Nederlands consulaat-generaal in Ho Chi Minh Stad: Saigon Tower, Suite 901, 29 Le Duan Blvd., District 1, Ho Chi Minh Stad. Tel: +842838235932. E-mail: hcm@minbuza.nl

Reisadvies

 • Voor actuele informatie over de veiligheidssituatie verwijzen wij u naar de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen .
 • Houd geld en reisdocumenten op uw lichaam (in een tasje rond uw nek of rond uw middel onder uw kleding).

Veiligheid

 • Neem een paar kopieën van uw paspoort, visum, verzekeringspapieren etc. mee, gescheiden van de originelen
 • Bewaar niet al uw geld op één plaats.
 • In het geval u uw paspoort verliest, meld dit dan bij de lokale politie en vraag een aangifte rapport. Neem daarna contact op met de ambassade of het consulaat.
 • Wij stellen op onze reizen een passende reisverzekering verplicht aangezien onverwachte uitgaven in geval van ziekte of het aanschaffen van een nieuw ticket hoog kunnen oplopen. U kunt via Atma Asia Travel in samenwerking met Europeesche verzekeringen een reisverzekering afsluiten. U kunt dan in geval van nood gebruik maken van de alarmcentrale.
 • Download op uw smartphone gratis de app “sos op reis” met alarmnummers, ambassades, consulaten en de mogelijkheid om direct contact te leggen met de alarmcentrale. sosinternational.nl

 

Culturele reis Vietnam met cruise en strand

 

Periode

 • 12 januari 2019 tot en met 30 april 2019
 • 1 oktober 2019 tot en met 31 december 2019

Prijs vanaf 2069,- per persoon bij deelname van 2 personen

Prijs vanaf 1972,- per persoon bij deelname van 4 personen

1 persoonskamer toeslag: 480,- euro

 

Periode

 • 1 mei 2019 tot en met 31 augustus 2019

Prijs vanaf 2020,- per persoon bij deelname van 2 personen

Prijs vanaf 1938,- per persoon bij deelname van 4 personen

1 persoonskamer toeslag: 480,- euro

 

Bij de prijs inbegrepen

 • Alle in het programma genoemde binnenlandse vluchten in economy class
 • Alle overnachtingen in een hotel of boot in een 2 pk
 • Een 3D/2N cruise in Halong Bay
 • Boottocht in Ninh Binh en Ben Tre
 • Alle in het reisprogramma genoemde excursies
 • Alle entreegelden voor de genoemde bezienswaardigheden en excursies
 • Maaltijden volgens opgave in het reisprogramma (O=ontbijt, L=lunch, D=diner)
 • Alle vervoer over land volgens het reisprogramma in een air conditioned privé auto met chauffeur
 • Engelssprekende lokale Vietnamese gidsen
 • Hulp bij het verkrijgen van het visum voor Vietnam na aankomst op de luchthaven
 • Mineraal water

Bijkomende kosten

 • Visum voor Vietnam (op de luchthaven, 25 US dollar per persoon, single entry)
 • Vaccinaties
 • Reis- en/of annuleringskosten
 • Internationale vlucht
 • Overige maaltijden
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Fooi voor het lokale personeel
 • Boekingskosten: 25,- euro per factuur
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: 2,50 euro per factuur