Stel zelf uw eigen reis samen
Waar wilt u naar toe?
Welke activiteit(en) wilt u doen?
Zoek in titels en in omschrijvingen
Cambodja
Voorbeeldreizen
M
I
Cambodja Rondreis

Deels per fiets en deels per auto reist u via dorpjes en tempels van Phnom Penh naar Siem Reap en de tempels van Angkor. U reist vervolgens via het Tonle Sap meer naar Battambang en verder naar de Cardamom bergen waar u een korte trektocht maakt.

Duur: 20 dagen
v.a. € 2100,- p.p.
Niveau:
Bhutan
Wandel- en Trektochten
I
Cheri en Tango kloosters

Dag wandeling naar de Cheri en Tango kloosters. Vanuit Thimphu kunt u een mooie dagwandeling maken naar twee bijzondere kloosters.

Duur: 1 dag
v.a. € 259,- p.p.
Niveau:
Nepal
Jungle Safari
I
Chitwan National Park Nepal

Het Royal Chitwan National Park, gelegen in de Terai in het zuiden van Nepal, biedt een geweldige kans om van nabij met groot wild kennis te maken. Het park beslaat een gebied van 1431 vierkante kilometer en bestaat uit bossen, riviervegetatie en grasland.

Duur: 3 -4 dagen
v.a. € 138,- p.p.
Niveau:
Bhutan
Cultuur
I
Culturele highlights van Bumthang

De Bumthang vallei wordt wel beschouwd als de meest religieuze vallei van Bhutan. U vindt er vele indrukwekkende tempels, dzongs en kloosters. Tijdens deze dagtocht bezoekt u de mooiste.

Duur: 1 dag
v.a. € 259,- p.p.
Niveau:
Tadzjikistan
Cultuur, Wandel- en Trektochten
K
I
Culturele reis met korte trek

U maakt kennis met de indrukwekkende overblijfselen van oude steden op de zijderoute, bezoekt levendige markten en ontmoet de gastvrije bevolking van Tadzjikistan. Daarnaast kunt u genieten van schitterende natuur en blauwe meren tijdens een korte trektocht in het Fann gebergte.

Duur: 15 dagen
v.a. € 1434,- p.p.
Niveau:
Nepal
Voorbeeldreizen
I
Culturele rondreis met dagwandelingen

Tijdens deze reis maakt u kennis met de indrukwekkende hindoeistische en boeddhistische cultuur van Nepal. Vaak ziet u zowel hindoe tempels als boeddhistische stoepa’s gebroederlijk naast elkaar staan in dit gastvrije en tolerante land.

Duur: 17 dagen
Prijs: op aanvraag
Niveau:
Thailand
Voorbeeldreizen
H
I
Cultuur en een vijfdaagse trek

Deze reis door Thailand voert u langs culturele hoogtepunten en door de schitterende natuur in het noordwesten van dit prachtige land. In deze uitbundige natuur maakt u een vijfdaagse trektocht langs dorpjes van de bergbevolking.

Duur: 20 dagen
Prijs: op aanvraag
Niveau:
Tadzjikistan
Cultuur
I
Cultuur rondreis Tadzjikistan

Een reis door een wondermooi berglandschap langs opgravingen van welvarende steden van lang geleden, langs de handnijverheid in één van de oudste steden van Centraal Azië, naar een vallei met een zeer oude taal én naar de levendige en moderne hoofdstad Dushanbe.

Duur: 15 dagen
v.a. € 1434,- p.p.
Niveau:
Cambodja
Cultuur
I
Cyclo tocht Phnom Penh

Een tocht per cyclo en tuktuk door Phnom Penh. U komt langs de belangrijkste bezienswaardigheden en bezoekt een tweetal sociale projecten.

Duur: 1 dag
v.a. € 98,- p.p.
Niveau:
Cambodja
Wandel- en Trektochten
I
Dag wandeling bij Ratanakiri

Een mooie wandeling door oude bossen in het heuvelgebied van noordoost Cambodja.

Duur: 1 dag
Prijs: op aanvraag
Niveau:

Atma Asia Travel is reizen zoals u dat wilt

Individuele reizen op maat naar Azië

Atma Asia betekent “de ziel van Azië” en dat is precies wat wij u willen laten beleven. U ervaart het oorspronkelijke Azië en leert de bevolking en de natuur kennen zoals zij werkelijk zijn.

Individuele reizen: cultuurreizen, wandelreizen en fietsreizen

Atma Asia Travel is gespecialiseerd in individuele reizen op maat naar Nepal, Tibet, Bhutan, Sikkim, Ladakh, Thailand, Noord-India, Cambodja, Tadzjikistan, Kyrgyzstan en Vietnam. Wij organiseren culturele en actieve reizen zoals wandelreizen en fietsreizen voor individuele reizigers en privé groepen. Het uitgebreide programma van Atma Asia Travel bevat vele mogelijkheden die van uw reis een onvergetelijke ervaring zullen maken.

Reizen met Atma Asia Travel is reizen zoals u dat wilt.

Persoonlijk reisadvies op maat Bijzondere ontmoetingen Contact met de lokale bevolking Uitdagende activiteiten Indrukwekkende cultuur Adembenemende natuur