Stel zelf uw eigen reis samen
Waar wilt u naar toe?
Welke activiteit(en) wilt u doen?
Zoek in titels en in omschrijvingen
Nepal
Bergbeklimmen
L
K
I
Beklim de Dhampus peak

Dhampus peak staat in het Annapurna gebied en wordt bereikt via de lodgetrektocht door de kloof van de rivier Kali Gandaki.

Duur: 16 dagen
Prijs: op aanvraag
Niveau:
Nepal
Bergbeklimmen
L
K
I
Beklim de Island Peak

Island Peak ligt in het Mount Everest gebied, ten oosten van het Everest basecamp in het hart van de Khumbu vallei. Deze route is een combinatie met de populaire trek naar het Everest basecamp en Kala Pattar en de beklimming van één van de bekendste trekking pieken in het Khumbu gebied.

Duur: 14-16 dagen
Prijs: op aanvraag
Niveau:
Nepal
Bergbeklimmen
L
K
I
Beklim de Mera Peak

Mera Peak is de hoogste trekking peak in het Mount Everest gebied. Vanaf de top is het zicht op de giganten van de Himalaya zoals Mount Everest, Kanchenjunga, Makalu, Lotse en Cho Oyu een onvergetelijke ervaring.

Duur: 16 dagen
Prijs: op aanvraag
Niveau:
Nepal
Bergbeklimmen
K
I
Beklim de Mount Himlung

Mount Himlung ligt in het Manaslu gebied, noordoost van de Annapurna regio en is een meer technische berg om te beklimmen. Voor de beklimming van deze berg is meer klim ervaring vereist, meer dan bij een zogenaamde “trekking peak”.

Duur: 30 dagen
Prijs: op aanvraag
Niveau:
Ladakh
Bergbeklimmen
K
I
Beklimming van de Stok Kangri

De Stok Kangri met een hoogte van 6123 meter is een onderdeel van de Stok bergketen die ten zuiden van Leh gelegen is. De toegang tot de berg is goed toegankelijk via een korte trek.

Duur: 9 dagen
v.a. € 1250,- p.p.
Niveau:
Tibet
Cultuur
I
Bezoek Everest basecamp

Op de route over land van Lhasa naar Kathmandu via de Friendship Highway komt u bij Shegar langs de afslag naar het Everest basecamp. Een schitterend route naar een oud klooster en naar de noordkant van de hoogste berg op aarde.

Duur: 2 dagen
Prijs: op aanvraag
Niveau:
Thailand
Homestay
H
I
Black Lahu en Tai Yai

U maakt een wandeling door de jungle naar de verschillende dorpjes van de lokale bergbevolking. Dit wordt ook wel "community based tourism" genoemd omdat u gebruik maakt van de lokale bevolking als gids in de jungle en ook overnacht bij hen thuis.

Duur: 3 dagen
v.a. € 147,- p.p.
Niveau:
Bhutan
Wandel- en Trektochten
K
I
Bumdra trek

Een korte weinig belopen trek vlak bij Paro. U maakt een flinke klim naar het Bumdra klooster en de volgende dag naar Taktsang, het “tijgersnest” en het meest bekende klooster van Bhutan.

Duur: 2 dagen
v.a. € 518,- p.p.
Niveau:
Cambodja
Voorbeeldreizen
M
I
Cambodja Actief

Een zeer actieve reis. U stapt op de fiets, u maakt een korte trektocht, u vaart in een kayak en u snorkelt tussen het koraal in het heldere water. Zo maakt u intensief kennis met de lokale bevolking en de geweldige natuur van Cambodja.

Duur: 23 dagen
v.a. € 3445,- p.p.
Niveau:
Cambodja
Festivals
I
Cambodja Festival kalender

Cambodja Festival kalender

Duur: 1 dag
Prijs: op aanvraag
Niveau:

Atma Asia Travel is reizen zoals u dat wilt

Individuele reizen op maat naar Azië

Atma Asia betekent “de ziel van Azië” en dat is precies wat wij u willen laten beleven. U ervaart het oorspronkelijke Azië en leert de bevolking en de natuur kennen zoals zij werkelijk zijn.

Individuele reizen: cultuurreizen, wandelreizen en fietsreizen

Atma Asia Travel is gespecialiseerd in individuele reizen op maat naar Nepal, Tibet, Bhutan, Sikkim, Ladakh, Thailand, Noord-India, Cambodja, Tadzjikistan, Kyrgyzstan en Vietnam. Wij organiseren culturele en actieve reizen zoals wandelreizen en fietsreizen voor individuele reizigers en privé groepen. Het uitgebreide programma van Atma Asia Travel bevat vele mogelijkheden die van uw reis een onvergetelijke ervaring zullen maken.

Reizen met Atma Asia Travel is reizen zoals u dat wilt.

Persoonlijk reisadvies op maat Bijzondere ontmoetingen Contact met de lokale bevolking Uitdagende activiteiten Indrukwekkende cultuur Adembenemende natuur